Νικητές τα νεαρά στελέχη των Soho Square, Bold Ogilvy, Padu, Usptream και OgilvyOne
Τo τριήμερο 5, 6 και 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Hotel Pappas στο Λουτράκι, ο διαγωνισμός Young Lions Competitions Greece για το 2017.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν η Γραμμή Ζωής και το Silver Alert και συμμετείχαν συνολικά 49 ομάδες: 11 στην κατηγορία Film, 14 στο Print, 16στο Cyber και 8 στο Design. Οι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν τον Ιούνιο την Ελλάδα στον διαγωνισμό Cannes Young Lions. Το 1ο βραβείο στην κατηγορία Film απέσπασαν οι Πάνος Μυριαγκός της Soho Square Athens και Δήμητρα Καραγιάννη της Bold Ogilvy & Mather, για το έργο τους «Ανελκυστήρας».

Το 1ο βραβείο στο Print απέσπασαν οι Κατερίνα Δημητρακοπούλου και Ιωάννα Αρχοντάκη από την Bold Ogilvy & Mather, για το έργο τους «Famous for a reason». Το 1ο στην κατηγορία Cyber απέσπασαν οι Παναγιώτης Δούκας της Padu Creative Studio και Jesus Καλλέργης της Upstream, για το έργο τους «Sharelock». Το 3ο βραβείο και μοναδικό στην κατηγορία Design απέσπασαν οι Εύρος Βοσκαρίδης και Αντώνης Μαργαρώνης της OgilvyOne, για το έργο τους «Silver Alert Rebranding». Τα Young Lions Competitions Greece διοργανώνονται από την ΕΔΕΕ.