Μεγάλος νικητής για το 2017 η Melira Greek Honey
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της τελετής απονομής για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2017», τις 8 νικήτριες εταιρείες που έλαβαν συνολικά το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ανάμεσα σε 89 εταιρείες που έθεσαν συνολικά υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής για το 2017 ανακηρύχθηκε η εταιρεία Melira Greek Honey, η οποία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της οικογενειακής παράδοσης, δημιουργεί εκλεκτά μονοποικιλιακά μέλια, αλλά και μια σειρά άλλων προϊόντων με βάση το αγνό ελληνικό μέλι. Εκτός από τη Melira Greek Honey που έλαβε το ποσό των 30.000 ευρώ, οι 7 ακόμα εταιρείες που έλαβαν το ποσό των 10.000 ευρώ έκαστη είναι οι Agro Know, Athens Insiders, Chimera, Choureal, Elixir, Relevance και Sea You Soon.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Σε μια χρονιά σταθμό για τη διοργάνωση του θεσμού που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια, η συμμετοχή νέων επιχειρηματιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι παράλληλα εντυπωσιακό και ελπιδοφόρο ότι τόσοι νέοι άνθρωποι, κόντρα στην Ελλάδα της κρίσης, επιλέγουν να τολμήσουν, να επενδύσουν στα όνειρά τους και τελικά να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας τους». Η διαδικασία επιλογής στην οποία συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, ενεργά και ο ίδιος ο Σ. Χατζηιωάννου, ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής. Μέχρι σήμερα, έχουν συνολικά βραβευθεί 16 επιχειρήσεις, με 8 από αυτές να ανακηρύσσονται νικητές το 2016.