Για 7η χρονιά, διοργανώνονται τα Packaging Awards, με στόχο να αναδείξουν τις πιο επιτυχημένες συσκευασίες της χρονιάς και τις ομάδες που τις δημιούργησαν.

Τα βραβεία συνθέτουν 7 βασικές ενότητες, με πιο δημοφιλείς τις: Excellent Company, Design & Labelling, Sustainability, Marketing κ.ά. Μέσα από τη συμμετοχή τους, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν Gold, Silver και Bronze βραβεία (trophy) αλλά κι ένα ανανεωμένο sticker που μπορούν να προσαρμόσουν στη συσκευασία των προϊόντων τους.

Κάθε χρόνο, η αγορά αναμένει να γνωρίσει και τα κορυφαία βραβεία που είναι τα: Packaging Brand of the Year, Packaging Company (Supplier) of the Year, Packaging Designer of the Year και Printing Leader of the Year. Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης είναι ο Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, West.

Τα Packaging Awards διοργανώνονται από την Boussias Events με τη συνεργασία του ΣΥΒΙΠΥΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στο: www.packagingawards.gr να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, μέχρι το τέλος Μαΐου 2023.