Ο αγαπημένος ελληνικός χυμός όλων, μας φέρνει καθημερινά σε επαφή με τη φύση και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Γενναιοδωρία, διαφορετικότητα, ομορφιά, φροντίδα, υπομονή, απόλαυση. Όλα όσα μας μαθαίνει η φύση, γίνονται τα συστατικά του νέου τηλεοπτικού της Amita, μέσα από μία αλληγορία μεταξύ της φύσης και της ζωής.

Μοναδικές αξίες ζωής που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας για τις προκλήσεις μιας νέας πραγματικότητας. Με οδηγό λοιπόν τη φύση και τις διαχρονικές αξίες υπεροχής της μάρκας, δημιουργήθηκε μια διαφημιστική ταινία, όπου αποτυπώνεται όλο το μεγαλείο της φύσης και επικοινωνείται η ποιότητα, η γεύση και η θρεπτική αξία των χυμών Amita. Ο θεατής παρακολουθεί μέσα από βιωματικές επικές εικόνες και αυθεντικούς ήχους την αγνότητα της φύσης και το πώς η Amita μας προσφέρει αυτό που η φύση προσφέρει σε όλους μας.

Μία κινηματογραφική ωδή στη δύναμη της διαχρονικής σχέσης της φύσης με την Amita, μιας σχέσης αγάπης, έμπνευσης, σεβασμού και δημιουργίας. Τα πλάνα, το φως, τα χρώματα, οι άνθρωποι οπτικοποιούν ρεαλιστικά την ατελή τελειότητα της φύσης κι αναδεικνύουν τη συναισθηματική αλήθεια που συνδέει την Amita με τη φύση:

«Amita. Φυσικά μοναδική!»
#ILoveAmita

Η καμπάνια ξεδιπλώνεται εκτός από την τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά και στο digital περιβάλλον. Μια συνδημιουργία της Amita και της McCann Worldgroup, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Stefi & Lynx Productions, με τη σκηνοθετική ομάδα των Danny&Loco και την αφήγηση του Στέλιου Μάινα.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΧΥΜΩΝ AMITA