Η ΑltoValue είναι η πρώτη εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Νότια Ευρώπη που τα τελευταία δυο χρόνια καθοδηγεί κορυφαίες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες προς την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, μέσα από τον μετασχηματισμό και τη βελτίωση της απόδοσης των στελεχών τους με βάση τα Objective & Key Results – OKRs. Tα OKRs είναι το πιο επιτυχημένο Business Management & Continuous Performance Framework Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Οι Ιδρυτές της ΑltoValue, Μάνος Κουμαντάκης και Σταύρος Γιαννέτσος, συνδύασαν την πολυετή εμπειρία τους σε περισσότερες από 100 εταιρείες, 40 χώρες και 3 ηπείρους, στους τομείς του Strategy & Business Transformation, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας μια πρωτοποριακή και ευέλικτη μεθοδολογία υλοποίησης στρατηγικής (strategy execution), το OKRs-driven Management Framework. Με τη χρήση του OKRs-driven Management Framework, οι εταιρείες διασφαλίζουν τον εποπτικό έλεγχο του συνόλου των στόχων και των ενεργειών τους, επιδιώκοντας σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης, μείωση δαπανών, υψηλό επίπεδο συντονισμού ομάδων, καθώς και σε μεγάλο βαθμό ικανοποίηση και αφοσίωση του προσωπικού τους στο εταιρικό όραμα.

Συγκεκριμένα, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η ΑltoValue μέσα από το OKRs-driven Management Framework εντάσσονται στους πυλώνες Strategic Focus, Agile Annual Planning, Execution Engagement και Executive Empowerment. Ταυτόχρονα, η ομάδα της ΑltoValue αποτελεί ιδρυτικό μέλος του παγκόσμιου OKR Coaches Network και στα δυο χρόνια λειτουργίας της έχει ήδη καθοδηγήσει και εκπαιδεύσει πάνω από 1.500 στελέχη σε δεκάδες εταιρείες. Παράλληλα, υιοθετεί μια στρατηγική εξωστρέφειας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.