Ο Alpha, χορηγός επικοινωνίας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, εγκαινιάζει τη συνεργασία με το ΕΜΣΤ, παρουσιάζοντας μια ειδική online ενότητα στο www.alphatv.gr αφιερωμένη στα παιδιά.

Μέσω ειδικής online ενότητας στο www.alphatv.gr.

Ο Alpha, χορηγός επικοινωνίας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, εγκαινιάζει τη συνεργασία με το ΕΜΣΤ, παρουσιάζοντας μια ειδική online ενότητα στο www.alphatv.gr αφιερωμένη στα παιδιά. Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε μια νέα ενότητα στο επίσημο site του Alpha, το micro site www.alphatv.gr/kids που περιλαμβάνει προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στο σπίτι.

Τα εκπαιδευτικά έντυπα του ΕΜΣΤ (σε μορφή PDF με δωρεάν downloading) για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου είναι οι πρώτες προτάσεις που παρουσιάζονται. Όλα τα έντυπα παρουσιάζουν δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης για τα παιδιά κάθε ηλικίας με αφορμή τη μοντέρνα τέχνη και συγκεκριμένα τις συλλογές που φιλοξενούνται στο ΕΜΣΤ από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Το υλικό θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα έντυπα από το ΕΜΣΤ, αλλά και νέες προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών από το σπίτι.