Στο Μοst Powerful Women Summit 2023 συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια – CHRO του ομίλου Alpha Bank Φραγκίσκη Μελίσσα και η Ασπασία Παλημέρη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, όπου αναφέρθηκαν στη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης και τις δράσεις που αναλαμβάνει ο όμιλος σε αυτήν την κατεύθυνση.

Το Μοst Powerful Women Summit διοργανώνεται από το περιοδικό Fortune Greece και αποτελεί ένα φόρουμ μαθησιακής εμπειρίας, που στόχο έχει να βοηθήσει τις γυναίκες να πάρουν θέση σε ζητήματα που αφορούν την ενδυνάμωσή τους, δίνοντας συμβουλές σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το γυναικείο φύλο σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

«Στην Alpha Bank έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η γυναικεία ενδυνάμωση είναι σημαία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φ. Μελίσσα, προσθέτοντας ότι το 2022 ήταν μία χρονιά που σημαδεύτηκε από την ιδιαίτερη έμφαση που δόθηκε σε προγράμματα που αφορούν στην ενδυνάμωση των γυναικών, τόσο εντός όσο και εκτός της τράπεζας.