Αλλαγή του ονόματος της μητρικής εταιρείας σχεδιάζει η Facebook και, μάλιστα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, την εστίασή της στο Metaverse.

Μάλιστα, το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ιδιαίτερα ασφαλείς πηγές, αναφέρει ότι το νέο όνομα θα ανακοινωθεί από τον Founder & Chief Executive, Mark Zuckerberg, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Connect conference της Facebook την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, αν και, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, η νέα ταυτότητα της εταιρείας θα μπορούσε να αποκαλυφθεί νωρίτερα.

Από την πλευρά της η Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει «φήμες και υποθέσεις», όπως χαρακτήρισε το δημοσίευμα εκπρόσωπός της. Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Ιούλιο, ο Mark Zuckerberg είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να μετατρέψει τη Facebook σε μια εταιρεία η οποία θα εστιάζει στο Metaverse, όρος ο οποίος αναφέρεται σε μια σειρά από virtual και mixed reality πλατφόρμες, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με brands και με εμπειρίες μέσω των avatars τους.
(Πηγή: Campaign)