Η Alexandrion Wines & Spirits, μέλος του Ομίλου Alexandrion, εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά αναλαμβάνοντας την εισαγωγή, διανομή και προώθηση αλκοολούχων ποτών & κρασιών σε όλη την επικράτεια. Με αφετηρία το πάθος και οδηγό τη διεθνή της εμπειρία, υπόσχεται να παρέχει μοναδικά προϊόντα στους Έλληνες καταναλωτές. Η εταιρεία ξεκινά με την αποκλειστική εκπροσώπηση 23 διεθνών οίκων και συνολικά 54 brands και 18 κατηγορίες.

O Όμιλος Alexandrion – με θυγατρικές σε Ρουμανία, Κύπρο, Βραζιλία, ΗΠΑ και τώρα στην Ελλάδα – αποτελεί συνδυασμό ιστορίας, παράδοσης και εμπειρίας που χρονολογείται από το 1789. Διαθέτει πολυβραβευμένα προϊόντα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καλύπτοντας μια συνολική έκταση 20.000 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει γραμμές απόσταξης, εμφιάλωσης και συσκευασίας, υπόγεια κελάρια και αποθήκες.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Στασινόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας: «Δέσμευση των ανθρώπων της Alexandrion Wines & Spirits, αποτελεί η αποτελεσματική εμπορική ανάπτυξη και η ισχυρή επέκταση της διανομής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα – τόσο αυτών που παράγει ο Όμιλος όσο και αυτών που αποκλειστικά εκπροσωπεί».

Κορωνίδα των προϊόντων της Alexandrion Wines & Spirits είναι το Alexandrion. Η ιστορία του Alexandrion ξεκίνησε την δεκαετία του ’80 στην Κρήτη και η αυθεντική, παραδοσιακή συνταγή του διατηρείται μέχρι σήμερα με σεβασμό στην Ελληνική κληρονομιά του. Το μυστικό του Alexandrion βρίσκεται στην «καρδιά» του, το εξαιρετικό απόσταγμα κρασιού που παλαιώνει σε αυστηρά επιλεγμένα δρύινα βαρέλια και φυλάσσεται κάτω από ιδανικές συνθήκες σε υπόγεια κελάρια. Έχει διακριθεί σε παγκόσμιου φήμης διαγωνισμούς για την εξαιρετική γεύση και τα υψηλά ποιοτικά του πρότυπα.

Στο portfolio της Alexandrion Wines & Spirits ξεχωρίζουν διεθνή προϊόντα που αποκλειστικά εκπροσωπεί, όπως: η Chopin Vodka, τα λικέρ De Kuyper, Acqua Bianca, καθώς και το ελληνικό KLEOS Mastiha Spirit, το ρούμι Equiano, το τζιν Brockmans, τα Lyres Non Alcoholic Spirits και η σαμπάνια Nicolas Feuillatte.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://alexandrionwinesandspirits.gr/