Με ξεχωριστές εμπειρίες «σε όλο τον κόσμο».

Μαγευτικές εμπειρίες σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο προσφέρουν η εφαρμογή dating Bumble και το Airbnb, μέσα από τη χρήση εικονικής πραγματικότητας. Προκειμένου να βοηθήσουν ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο app να «συναντηθούν» και να συνδεθούν απομακρυσμένα, η πλατφόρμα φιλοξενίας προσφέρει μια σειρά online εμπειριών, που έχουν τη σφραγίδα του Bumble. Από την πλευρά του, το dating app διεξάγει διαγωνισμό, στο πλαίσιο του οποίου, 100 χρήστες θα επιλεγούν για να ζήσουν μία από τις πολλές εικονικές δραστηριότητες.

Πρόκειται για διαφορετικές «εξόδους», ιδανικές για ζευγάρια και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δοκιμή κρασιών στην Πορτογαλία, μια βραδιά σε ένα κρυφό jazz club στο Άμστερνταμ, μάθημα παρασκευής ζυμαρικών στη Φλωρεντία και session δοκιμής καφέ στην Μπογκοτά. «Οι χρήστες μας λένε ότι θέλουν να βγουν ραντεβού αλλά δεν ξέρουν πώς και αυτό τους δημιουργεί άγχος.

Γι’ αυτό λανσάραμε μια σειρά δυνατοτήτων, σε συνεργασία με την Airbnb, προκειμένου να τους βοηθήσουμε», εξήγησε η Chelsea Cain Maclin, VP of Μarketing της Bumble. Οι εμπειρίες αυτές είναι διαθέσιμες στη σελίδα Airbnb Experiences και θα είναι ανοιχτές για όλους τους χρήστες του Airbnb, ενώ σύμφωνα με την πλατφόρμα, η κράτηση θέσεων για online εμπειρίες έχει τριπλασιαστεί σε σχέση με τα δεδομένα προ-πανδημίας.
(Πηγή: AdWeek)