Η ομάδα εθελοντών «Αrmonia» των εργαζομένων της εταιρείας Barilla Hellas, πραγματοποίησε, για μια ακόμα χρονιά, τη δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους» σε συνεργασία με τον φορέα BlackLight και τη σύμπραξη της TÜV Austria Hellas, σε καταστήματα της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Tα βιωματικά σεμινάρια της δράσης έχουν ως στόχο τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών που αντιμετωπίζουν οπτική ή κινητική αναπηρία μέσα στα καταστήματα της AΒ Βασιλόπουλος.

Ο φορέας BlackLight πραγματοποιεί τις εκπαιδεύσεις, οι εθελοντές της Barilla Hellas κατέχουν ρόλο συνεκπαιδευτών και λειτουργούν επικουρικά στο εξειδικευμένο προσωπικό της BlackLight, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ εκπαιδεύονται σε καλές πρακτικές και η επικύρωση της ισχύος της εν λόγω ενέργειας έρχεται μέσα από την πιστοποίηση της TÜV Austria Hellas.

Οι εκπαιδεύσεις για τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν σε 4 καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στις περιοχές του Ελληνικού, του Περισσού, της Θήβας και της Χαλκίδας. Στο σύνολο της δράσης έχουν εκπαιδευτεί 56 συνεργάτες από 27 διαφορετικά καταστήματα ΑΒ.