Η χρονιά 2019-2020 συμπληρώνει μία τετραετία αύξησης πωλήσεων ύψους 46% στο σύνολο για την Κωτσόβολος, η οποία παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος 2019-20. Ο κύκλος εργασιών για το έτος έκλεισε στα 538 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 3,5% σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ οι επενδύσεις ανήλθαν στα 11,4 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία λάνσαρε τη χρονιά που πέρασε την υπηρεσία Pay Express και προχώρησε σε τεχνολογικές επενδύσεις στην εφοδιαστική της αλυσίδα. Ο Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, ανέφερε: «Το 2020 αναδείχτηκε σε μία χρονιά ορόσημο για την ανθρωπότητα, ένα νέο σημείο αναφοράς για τις ανθρώπινες σχέσεις, και επαναπροσδιόρισε την έννοια της κανονικότητας.

Στον δικό μας κλάδο, ο ρόλος της τεχνολογίας είναι κομβικός. Ο κόσμος πια ζει περισσότερο στο σπίτι του, συμβιώνει με τις συσκευές του και πλέον έχει διαφορετικές απαιτήσεις. “Η τεχνολογία μάς ξανά-συστήνεται” και εμείς έχουμε χρέος να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους, κάνοντάς την προσιτή σε όλους, ώστε να απολαμβάνουν στο έπακρο την κάθε τους στιγμή».