Δηλώσεις του Προέδρου της Cyta, Χρίστου Πατσαλίδη

Όπως είπε, η Cyta Ελλάδος υλοποίει σταθερά το επιχειρησιακό της πλάνο από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας στην Ελλάδα το 2008 και έχει κατορθώσει, σε συνθήκες σκληρής οικονομικής κρίσης και ανταγωνισμού, να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη των σημερινών 300.000 και άνω πελατών της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Cyta Ελλάδος είναι σε θέση, λόγω υψηλών επιδόσεων, να επιλέξει την πορεία που θα ακολουθήσει στο μέλλον, είτε μόνη της, είτε με άλλους στρατηγικούς συνεργάτες. «Μέχρι το 2016 η Cyta Ελλάδος θα είναι οικονομικά πλήρως αυτόνομη, ενώ ο Οργανισμός θα συνεχίσει μέχρι τότε να τη στηρίζει, ως βασική του επένδυση, έχοντας ο ίδιος αυτάρκεια σε πόρους και κανένα τραπεζικό δανεισμό», συμπλήρωσε.

Από τα τέλη του 2013, η εταιρεία έχει εντάξει στις υπηρεσίες της και τη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ προσεχώς πρόκειται να εισέλθει και στην κινητή τηλεφωνία, δίνοντας πολύ σύντομα στους πελάτες της την ευκαιρία να συνδυάσουν τετραπλές υπηρεσίες (Σταθερή – Internet – Τηλεόραση – Κινητή) παρεχόμενες από μία εταιρεία.