Σύμφωνα με την έκδοση Employer Brand Research της Randstad.

Aegean Airlines, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία και Σκλαβενίτης κατακτούν την κορυφή των τριών πρώτων θέσεων ως οι πιο ελκυστικοί εργοδότες για το 2020, σύμφωνα με την τρίτη κατά σειρά έκδοση Employer Brand Research της Randstad, που αναδεικνύει τους 10 ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα. Στην έρευνα συμμετείχαν 6.136 εταιρείες με πάνω από 185.000 συμμετέχοντες σε 33 χώρες.

Για την Ελλάδα, η έρευνα διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά αξιολογώντας ένα δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.504 άτομα, μεταξύ των οποίων, Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι ηλικίας από 18 και 65 ετών, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Ιανουάριο του 2020.

Η Aegean Airlines βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης σκαρφαλώνοντας από την τρίτη θέση της περσινής λίστας, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην δεκάδα κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση ακολούθησε η Σκλαβενίτης. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι ΙΟΝ, ΟΤΕ, Ιντραλοτ, Τράπεζα της Ελλάδος, Pharmathen, Παπαδοπούλου και Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).