Ο Γιώργος Γκριτζάλας ως General Manager και ο Νικόλας Μπαρδάκης ως Business Development Director, έχουν συγκεντρώσει μία ομάδα 30 και πλέον στελεχών με εμπειρία από διαφορετικά πεδία του digital. Business Directors της adjust. αναλαμβάνουν ο Ιάσoνας Τριγώνης και η Χριστιάνα Θωμαΐδη, που παράλληλα θα συνεισφέρουν στο χτίσιμο των εξειδικεύσεών τους, ως Head of Performance και Head of Strategy & Communications, αντίστοιχα.

Την ανάπτυξη της δημιουργικής ομάδας, αναλαμβάνει ο Στέλιος Νικολακάκης σε ρόλο Head of Creative. Ο Γιώργος Γκριτζάλας δήλωσε σχετικά: «Στην adjust. συμβάλλουμε στο growth των συνεργατών μας, μέσα από χρήσιμη επικοινωνία. Χρήσιμη για τους πελάτες μας, αλλά και για τους ανθρώπους που στοχεύει ξεχωριστά.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας, ευχαριστούμε τους πελάτες που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε δείγματα του έργου μας». Παράλληλα, ο Νικόλας Μπαρδάκης υπογράμμισε: «Η ανάγκη ενός brand δεν είναι ένα social post ή ένα google ad, αλλά η ευρύτερη κατανόηση του business. Καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας, μπαίνοντας στη θέση τους και τους υποστηρίζουμε στο επικοινωνιακό περιβάλλον, προσφέροντας ουσιαστικές digital-first λύσεις».