Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και των φετινών Influencer Marketing Awards θα είναι η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των Yes I Do και Boom. Μαζί με ακόμη 24 στελέχη και experts της αγοράς, θα αναζητήσουν τις πιο αγαπημένες influencer marketing ενέργειες της χρονιάς.

Η Πρόεδρος δήλωσε: «Ακούγεται ίσως κλισέ, αλλά η ανάληψη της Προεδρίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα Influencer Marketing Awards της Boussias με τιμά. Η χρονιά που διανύουμε είναι μια εξαιρετικά απαιτητική και σίγουρα διαφορετική περίοδος όσον αφορά στο influencer marketing, καθώς οι δυνάμεις της αγοράς δείχνουν να μετατοπίζονται στη ζυγαριά, επαναπροσδιορίζοντας τους εαυτούς τους, ενώ οι πλατφόρμες των social media εξακολουθούν να τινάζουν τη διαφημιστική μπάνκα στον αέρα.

Στα θετικά της σεζόν, παρά την πρωτόγνωρη παγκόσμια συγκυρία, είναι το γεγονός πως αδιαμφισβήτητος νικητής παραμένει το ουσιώδες, πρωτότυπο και αυθεντικό content». H υποβολή των υποψηφιοτήτων είναι έως τις 9 Δεκεμβρίου 2022. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.influencermarketingawards.gr.