Νέα είσοδος στην ελληνική και διεθνή, διαφημιστική αγορά αποτελεί η Added Agency. Ιδρύθηκε το 2021 από τον Γιώργο Διπλό, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος σε εταιρείες που σχετίζονται εμπορικά με το λιανεμπόριο και σε εταιρείες διαφήμισης και marketing.

Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων, έχει εκπροσωπήσει αλυσίδες Super Market και έχει υλοποιήσει ενέργειες προβολής των συνεργαζόμενων εταιρειών άμεσα σε καταναλωτές, ως υπεύθυνος Marketing, αλλά και σχεδιάζοντας νέα brand για λογαριασμό πελατών του μέσα από διαφημιστικές εταιρείες ως Υπεύθυνος Διαφήμισης.

H Added Marketing + Communication Αgency λειτουργεί στελεχωμένη με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή παρουσία στον χώρο του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και του branding, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με μόττο «We Build Lovemarks» και έμφαση στο τρίπτυχο Στρατηγική – Μάρκετινγκ – Επικοινωνία. Οι υπηρεσίες, που προσφέρει η Added Marketing + Communication Agency είναι οι εξής: Strategy 360°, Full Branding Services, Digital Marketing & Management, Full Creative Services, Performance Media και Production.