Στηρίζοντας το Σωματείο Δεσμός, στην εποχή του Covid-19.

Η Adweb παρουσιάζει το νέο διαφημιστικό format #ADαποδίδουμε, ως μια άμεση, εύκολη και διαφορετική κοινωφελή προσφορά στις πολλές ανάγκες που έχει δημιουργήσει o Covid-19. Δίνοντας τη δυνατότητα στα brands να αναδείξουν την ευαισθησία τους και να σταθούν δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, στοχεύει στη στήριξη των ευαίσθητων ομάδων, αλλά και στην υποστήριξη των Ελλήνων digital publishers.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, το 50% των διαφημιστικών εσόδων από τις καμπάνιες με αυτό το συγκεκριμένο format, θα πηγαίνει στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός για να ενισχύσει τις δράσεις του για τον Covid-19. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε διαφημιστικό video, σύμφωνα με τις τρέχουσες επικοινωνιακές τους ανάγκες και αυτό θα προβάλλεται σε όλα τα sites του Premium Publishers Network (PPN).

Στους επισκέπτες των sites ζητείται να βοηθήσουν χωρίς να ξοδέψουν τίποτα άλλο εκτός από λίγο χρόνο, παρακολουθώντας ολόκληρη τη διαφήμιση που εμφανίζεται. Ενδεικτικά, η εφαρμογή του «Adαποδίδουμε» από τη Mindshare για την Cosmote παρατίθεται στο http://adweb.gr/demo/general_demo/cosmote_apotospiti.html.