Το Ben & Jerry’s προχωρά στη διεξαγωγή ενός ιδιαίτερου event διάρκειας ενός μήνα στο The Ellinikon Experience Park. Από το Σάββατο 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου, οι επισκέπτες του πάρκου θα μπορούν να βιώσουν μια εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση, γευστικές απολαύσεις και μια «βουτιά» στην ιστορία και κοινωνική αποστολή της μάρκας, παγκοσμίως.

Μια τεράστια συσκευασία παγωτού Ben & Jerry’s Cookie Dough περιμένει όσες και όσους βρεθούν στο The Ellinikon Experience Park κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Το γιγαντιαίο παγωτό θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία των Ben & Jerry’s, από το ταπεινό τους ξεκίνημά σε ένα ανακαινισμένο βενζινάδικο στο Vermont των ΗΠΑ το 1978 μέχρι τις πρόσφατες δράσεις τους για τον τερματισμό της σύγχρονης δουλείας και της παιδικής εργασίας στη βιομηχανία σοκολάτας.

Mε αυτό τον τρόπο, η μάρκα στοχεύει να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με βασικά ζητήματα, όπως η κοινωνική ισότητα, οι πρακτικές δίκαιου εμπορίου και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το αποκορύφωμα της εμπειρίας αυτής έρχεται το Σάββατο 15/6 και την Κυριακή 16/6 από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν παγωτό Ben & Jerry’s.