O Όμιλος Action Global Communications μετρά 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα, που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας και marketing, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Τα Βαλκάνια είναι μία σημαντική αγορά για τον Όμιλο και η περαιτέρω προσήλωση και ενίσχυση της στρατηγικής του στην περιοχή αποτελεί βασική προτεραιότητα. H Action Global Communications διαθέτει δυναμική παρουσία τα τελευταία 30+ χρόνια σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, στρατηγική ανάπτυξη σχέσεων με τα Μέσα Ενημέρωσης, υπηρεσίες Γραφείου Τύπου, σχεδιασμό και οργάνωση εκδηλώσεων, stakeholder engagement, crisis management, ολοκληρωμένο digital και social media marketing κ.ά.

Αγγελική Κιοφίρη, Acting Country Manager ([email protected])

Ελλάδα
«Μετά την Κύπρο, η Ελλάδα είναι το μακροβιότερο γραφείο του δικτύου, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989. Έκτοτε δραστηριοποιούμαστε στην αγορά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, είτε στο offline, είτε στοdigital πεδίο. Στα 32 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς, σε κλάδους όπως είναι ο τουριστικός, ο φαρμακευτικός, της τεχνολογίας, της ενέργειας κ.ά. Αυτή τη στιγμή, το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις Boehringer Ingelheim, Chiquita, EDP Renewables, Viohalco, e.GO Mobile, Knauf Insulation, Μαρίνα Φλοίσβου, Hell Energy, Alstom, GE Healthcare, Sitecore, Enartia και το NBA. Είμαστε μια εταιρεία που χτίζει ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και ΜΜΕ, ενώ παράλληλα καλλιεργεί την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες, η θετική προσέγγιση και εξεύρεση λύσεων που ικανοποιούν τους στόχους, τον προϋπολογισμό και τα χρονοδιαγράμματα των πελατών».

 

Rossitza Donkova, Country Manager ([email protected])

Βουλγαρία
«Λίγο αργότερα από την Ελλάδα, τη σκυτάλη πήρε η Βουλγαρία και το 1996 ιδρύθηκε το γραφείο μας στη Σόφια, το οποίο προσφέρει μέχρι και σήμερα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, public affairs, event management, digital marketing και issues & crisis management. Με πελατολόγιο που εκτείνεται σε εταιρείες όπως οι OMV, IBM, Electrolux, AEG, Gas Interconnector Greece-Bulgaria, Boehringer Ingelheim, Gastrade, Honeywell και Alstom, η Action Βουλγαρίας βοηθά τους πελάτες της να χτίσουν σωστές και ουσιαστικές σχέσεις με τα κοινά τους και να τους καθοδηγήσουν αποτελεσματικά για την υλοποίηση μιας επιτυχημένης 360° επικοινωνιακής στρατηγικής. Στα 25 χρόνια της πορείας μας έχουμε αποδείξει τη δέσμευσή μας προς την αγορά και τους πελάτες μας, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων τους, και έχουμε αναδειχθεί σε έναν ισχυρό και πολύτιμο συνεργάτη για όποια εταιρεία επιδιώκει να αναβαθμίσει την εικόνα και την επικοινωνία της στη Βουλγαρία».

 

 

Ruxandra Mateescu, Country Manager ([email protected])

Ρουμανία
«Το ταξίδι της Action στα Βαλκάνια συνεχίζεται με την ίδρυση του γραφείου της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, έναν χρόνο αργότερα, το 1997. Πολύ γρήγορα η Action Ρουμανίας εξελίχθηκε σε μια από τις δυναμικότερες εταιρείες επικοινωνίας της χώρας καλύπτοντας το πλήρες φάσμα υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως οι Deloitte, Immofinanz, Honeywell, Medicover, Synevo και Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής και θεσμικής επικοινωνίας, stakeholder engagement, leadership visibility και issues & crisis management, σκοπός της Action Ρουμανίας είναι να δημιουργεί προγράμματα επικοινωνίας που στηρίζουν τη δυναμική ανάπτυξη των πελατών της και τους δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τους οργανωτικούς τους στόχους, οδηγώντας συνεπώς σε πιο αποτελεσματική και αποδοτική υλοποίηση από πλευράς τους. Η στοχευμένη, αναλυτική και βασισμένη σε δεδομένα προσέγγιση που ακολουθούμε και οι αποδεδειγμένες στρατηγικές συνεργασίες μας, δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην εκτέλεση επιτυχημένων επικοινωνιακών εκστρατειών που απευθύνονται σε διευρυμένα και διαφοροποιημένα κοινά».