Η αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος ψηφιακή πλατφόρμα Act for Earth του CNN Greece μπαίνει στον δεύτερο χρόνο της παρουσίας της με νέο σχεδιασμό και εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Βιωσιμότητα, Ενέργεια, Καινοτομία, Ανακύκλωση, Κλιματική Αλλαγή, Υπεύθυνη Κατανάλωση γίνονται οι έγνοιες του Act for Earth στην αποστολή του να προβάλει κάθε δράση (και σκέψη) που συμβάλει σε έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Από την πρώτη στιγμή, οι χρήστες του CNN Greece, η επιστημονική κοινότητα, αρμόδιοι κρατικοί φορείς, αλλά και ιδιωτικές εταιρείες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Act for Earth για συστράτευση και δράση προς τον σκοπό αυτό. Αξιοποιώντας σύγχρονα «εργαλεία» του storytelling (video explainers, infographics κ.λπ.) το Act for Earth αναδεικνύει τα προβλήματα, τις επιλογές και τις λύσεις στον δρόμο προς την Αειφορία.

Μεταξύ άλλων, δημοσιεύει και αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, στη Μίνα Καραμήτρου, με θέμα τις δασικές πυρκαγιές. Το αφιέρωμα επικοινωνείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής, στο CNN Greece και στα υπόλοιπα site του ομίλου DPG Digital Media, καθώς και μέσα από ειδικές SoMe ενέργειες.