Η A Priori Research ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2010, ενώ τον Δεκέμβριο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων 3C ΕΠΕ. Ιδρυτής και Project Manager είναι ο Πάνος Τράντος, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της έρευνας και του marketing, έχοντας εργαστεί αρχικά ως field researcher σε εταιρείες έρευνας, ενώ στην συνέχεια υπήρξε και στέλεχος marketing μεγάλων ελληνικών εταιρειών τροφίμων. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος σε εταιρεία ερευνών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι συνεργάτες και σύμβουλοι της εταιρείας είναι οι Σάββας Τσαλουχίδης, καθηγητής Marketing του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Μιχάλης Μαθιουλάκης, οικονομολόγος, καθηγητής και  χρηματοοικονομικός αναλυτής. Υπεύθυνη κοινωνικών αναλύσεων, focus groups και εις βάθος ερευνών είναι η ψυχολόγος- ψυχαναλύτρια Κυριακή Σαούλη και η υπεύθυνη του τομέα Αθηνών, είναι η Ειρήνη Νομικού, επίσης με μακρά προϋπηρεσία στον κλάδο της έρευνας. Ειδικός σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής και πολιτικός αναλυτής είναι ο Κώστας Τσιάλιος.

H A Priori Research εξειδικεύεται στις ποιοτικές επαγγελματικές έρευνες, στα focus groups, σε έρευνες εις βάθος, σε έρευνες ικανοποίησης πελάτη, σε έρευνες νέων προϊόντων, σε mystery shopping, καθώς και σε πολλές άλλες στοχευόμενες έρευνες.