Τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο Θοδωρής Χρονόπουλος.

Η L’Oréal Hellas προχωρά στην περαιτέρω ενδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού της, με τον Θοδωρή Χρονόπουλο, ο οποίος διαθέτει 13 χρόνια εμπειρίας στην εταιρεία, να αναλαμβάνει τον νεοσύστατο ρόλο του Commercial Activation Officer. Στο σύγχρονο περιβάλλον, το οποίο μεταβάλλεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια με βάση τις νέες αγοραστικές συμπεριφορές και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η συμβολή της εμπορικής ενεργοποίησης έχει υπάρξει καθοριστική στην πορεία της L’Oréal Hellas στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στην αγορά της ομορφιάς και να ενδυναμώσει τη διακυβέρνηση προς κοινούς στόχους που διέπουν όλους της κλάδους δραστηριοποίησής της, η L’Oréal Hellas προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας θέσης στη Διοικητική Ομάδα της χώρας, αυτής του Commercial Activation Officer.

Σε αυτή τη θέση και σε πλήρη συνεργασία με όλους τους κλάδους της εταιρείας, ο Θ. Χρονόπουλος θα αναλάβει τρεις βασικές αρμοδιότητες: Κοινό όραμα για όλους τους Κλάδους, Ευθύνη για κοινά projects ανάμεσα στους Κλάδους και Ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των ομάδων πωλήσεων.