Η Lamda Development προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον επιλεγέντα σύμβουλο, ο οποίος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή, με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI) για την ανέγερση του Vouliagmenis Mall Complex. Ο σύμβουλος είναι η κοινοπραξία μεταξύ του ιταλικού ομίλου Rizzani de Eccher (κατασκευαστική εταιρεία της Ιταλίας) και του ομίλου Avax.

Ο σύμβουλος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή με τη μορφή του Early Contractor Involvement στην εταιρεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την κατασκευή του Vouliagmenis Mall Complex, αναφορικά με τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου.

Ο CEO της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση του έργου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος, το δεύτερο εξάμηνο του 2023, ξεκινούν οι εκσκαφές και το πρώτο εξάμηνο του 2024 αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες για την ανέγερση ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης». Το Vouliagmenis Mall Complex σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Aedas, θα είναι 1,5 φορά μεγαλύτερο του The Mall Athens, με 280 καταστήματα, ενώ υπολογίζεται ότι θα υποδεχτεί 17 εκατ. επισκέπτες τον χρόνο.