Ο κλάδος της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων «έχασε» έναν από τους καινοτόμους υποστηρικτές της, με τον θάνατο του Τόνυ Χριστοδούλου, Ιδρυτή και Προέδρου της Action Global Communications, στις 11 Μαΐου. Ο Τόνυ Χριστοδούλου ξεκίνησε την εταιρεία από το σπίτι του στη Λευκωσία της Κύπρου το 1971.

Μέσα από μια 35ετή συνεργασία με την British Airways, διεύρυνε το δίκτυο της Action σε 40 αγορές. Τον Τόνυ Χριστοδούλου χαρακτήριζε ένα πνεύμα δυναμικότητας και, έτσι, το 1989, ξεκίνησε την επέκταση των δραστηριοτήτων της Action στις υπόλοιπες χώρες του δικτύου.

«Η γοητευτική προσωπικότητα του πατέρα μας και η μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς άφησε ένα σημαντικό αντίκτυπο», δήλωσε ο Χρηστάκης Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος του oμίλου.

«Η μεγάλη συμπαράσταση και τα αναρίθμητα μηνύματα που έχουμε λάβει από συνεργάτες από όλον τον κόσμο αποδεικνύει την παρακαταθήκη του ως μέντορα πολλών κορυφαίων στελεχών παγκοσμίως. Αυτό αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για την οικογένειά μας στην Action Global».