Σε ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τη Sony Pictures Television (SPT) για τα δικαιώματα πρώτης προβολής συνδρομητικής τηλεόρασης των ταινιών και των σειρών της Sony Pictures προχώρησε η Nova, μέλος της United Group.

Η Nova, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το κινηματογραφικό της περιεχόμενο, καθώς όλες οι παραγωγές σε ταινίες και σειρές του στούντιο, θα βρίσκονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema και την πλατφόρμα ΕΟN στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το υλικό θα είναι διαθέσιμο και on-demand στην
πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up επτά ημερών.

«Είναι φανταστικό να επεκτείνουμε τη συνεργασία με τους φίλους μας στη Nova και να συνεχίσουμε να φέρνουμε το καλύτερο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο της Sony Pictures Television στους συνδρομητές της στην Ελλάδα και την Κύπρο», δήλωσε ο Mark Young, EVP Networks and Distribution, EMEA της Sony Pictures Television. «Επεκτείνουμε τη συνεργασία με τους φίλους μας στη Nova και συνεχίζουμε να φέρνουμε το καλύτερο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο της Sony Pictures Television στους συνδρομητές της στην Ελλάδα και την Κύπρο», σημείωσε η Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media.