Σε μια εποχή που οι καταναλωτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, η Coca-Cola στην Ελλάδα αναπτύσσει, σταθερά, προϊόντα με χαμηλή ή μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη, με στόχο να δώσει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές.

Τα «Zeros» στην καρδιά στρατηγικής της Coca-Cola
Η αγαπημένη Coca-Cola Zero Sugar αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την υπέροχη αυθεντική γεύση της Coca-Cola, χωρίς ζάχαρη και χωρίς θερμίδες. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία συμπληρώνει επάξια το χαρτοφυλάκιό της με τη νέα προσθήκη της Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine και κερδίζει το μεγάλο στοίχημα. Η Coca-Cola Χωρίς ζάχαρη και Χωρίς καφεΐνη ενσωματώνεται στο πορτφόλιο προϊόντων ως η απόλυτη επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την υπέροχη γεύση της Coca-Cola, χωρίς συμβιβασμούς, κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Οι καταναλωτές «αγκαλιάζουν» και ψηφίζουν καινοτομία
Η φετινή ανάδειξη με τον τίτλο «Προϊόν της Χρονιάς» της σειράς προϊόντων Zero της αγαπημένης Coca-Cola (Coca-Cola Zero Sugar και Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine), από τον ομώνυμο Θεσμό, αποδεικνύει και έμπρακτα την προτίμηση των καταναλωτών για τα καινοτόμα προϊόντα και την υιοθέτηση μίας κουλτούρας που στηρίζει ένα πιο υγιεινό διατροφικό περιβάλλον.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ανάδειξη της εταιρείας στη φετινή διοργάνωση “Προϊόν της Χρονιάς 2023”. Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και τη μοναδική γευστική εμπειρία που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την απόλαυση των αναψυκτικών μας. Ως μία Total Beverage Company, εξελίσσουμε τις συνταγές μας, διατηρώντας την υπέροχη γεύση της αυθεντικής Coca-Cola σε προτεραιότητα. Παράλληλα, πιστοί στη στρατηγική μας να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές με χαμηλή ή μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη, συνεχίζουμε να επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη προϊόντων μειώνοντας τη ζάχαρη και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιεινό διατροφικό περιβάλλον και μία ισορροπημένη διατροφή», σχολιάζει η Ιωάννα Τοπάλη, Marketing Lead Coca-Cola Greece, Cyprus & Malta, με αφορμή τη διοργάνωση.

Η Coca-Cola πιστή στη στρατηγική της να αναπτύσσει νέα, καινοτόμα προϊόντα και να προσφέρει περισσότερες επιλογές, συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη προϊόντων με λίγη ή καθόλου ζάχαρη. Συγκεκριμένα από το 2017, η εταιρεία έχει καταφέρει να μειώσει κατά 19% τη ζάχαρη στα αναψυκτικά της. Την ίδια στιγμή, από το 2010 έχει εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων της με 18 νέα ροφήματα με μειωμένη ή μηδενική ζάχαρη και θερμίδες, δίνοντας, έτσι, μια επιλογή χαμηλής ή μηδενικής ζάχαρης για κάθε ένα από τα αναψυκτικά που διαθέτει στην αγορά.

Η Coca-Cola Hellas ξεχώρισε συνολικά με τέσσερις διακρίσεις στη φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς 2023». Στην κατηγορία «Καλύτερο Προϊόν», οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους και για το απολαυστικό Schweppes με γεύση ρόδι, ενώ στην κατηγορία «Συσκευασίες Χωρίς Πλαστικό», βραβεύτηκε η πρωτοποριακή συσκευασία KeelClip™.