H Aliah Berman, Chief Diversity Officer της TBWA στη Βόρεια Αμερική, προήχθη σε Global Diversity Lead. Η Berman ανέλαβε τον προηγούμενό της ρόλο τον Ιανουάριο του 2021, με την εταιρεία να ισχυρίζεται πως έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στις ΗΠΑ, όσον αφορά στη diverse εκπροσώπηση στη senior leadership ομάδα. Στον νέο της ρόλο, η Berman θα επιδιώξει να αναπαράγει αυτή την πρόοδο σε τομείς προτεραιότητας, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Troy Ruhanen, Global Chief Executive της TBWA\Worldwide, δήλωσε: «Ως creative εταιρεία, διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην αφήγηση αυθεντικών ιστοριών, στην προώθηση της ισότητας στον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε και στη δημιουργία εικόνων που έχουν μεγάλη επιρροή στον κόσμο.

Η Aliah έχει συμβάλει καθοριστικά στο να κάνουμε βήματα στις δεσμεύσεις μας, όσον αφορά στην πολυμορφία, την ισότητα και την ένταξη». Από την πλευρά της, η Berman, ανέφερε: «Ως κόρη μεταναστών, από νεαρή ηλικία είχα έντονη επίγνωση των συστημάτων που είτε υποστήριζαν είτε υποτιμούσαν διάφορες ομάδες. Αυτή η συνειδητοποίηση, μαζί με ιδέες για το πώς μπορεί να προωθηθεί η ένταξη, υποκίνησε το πάθος μου για την υπεράσπιση».

(Πηγή: Campaign)