H Lavipharm συμμετείχε ως χορηγός με το ελληνικό αναλγητικό Algon στον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό», που διοργάνωσαν από κοινού ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο Καλαθοσφαιρικός όμιλος Χολαργού, τοπικοί Σύλλογοι και η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού.

Ο Αγώνας Δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του Καλαθοσφαιρικού ομίλου Χολαργού, για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της Lavipharm έλαβαν μέρος στη διαδρομή των 5km και τρεις σε αυτή των 10Km, μεταδίδοντας το μήνυμα αλληλεγγύης της ημέρας. «Με τη χορηγία στον Αγώνα Δρόμου “Τρέχουμε για τον αυτισμό”, η Lavipharm συμμετέχει ενεργά με το Algon στην προσπάθεια ισότιμης ενσωμάτωσης των ατόμων με αυτισμό σε όλες της πτυχές της κοινωνικής ζωής», αναφέρει η εταιρεία.