Δύο διακρίσεις απέσπασε η Deloitte στις αρχές του 2023. Η πρώτη αφορά στην ανακήρυξή της, για 5η συνεχή χρονιά, από την Brand Finance, τη συμβουλευτική εταιρεία αποτίμησης εμπορικών σημάτων, ως «το ισχυρότερο και πολυτιμότερο brand εμπορικών υπηρεσιών στον κόσμο».

Επιπλέον αναδείχθηκε και κορυφαίος Παγκόσμιος Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών με βάση τον όγκο των συμφωνιών, σύμφωνα με το Mergermarket, στην Παγκόσμια και Περιφερειακή Έκθεση για τις συγχωνεύσεις και εξαγορές του 2022.

Σύμφωνα με την Έκθεση Global 500 για το 2023, τους τελευταίους 12 μήνες, η αξία του εμπορικού σήματος της Deloitte αυξήθηκε κατά 16% φτάνοντας τα 34.514 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, η πιστοληπτική της ικανότητα αξιολογήθηκε στην κατηγορία ΑΑΑ+, ενώ κατατάχθηκε στις 5 ισχυρότερες μάρκες παγκοσμίως.

Αντίστοιχα, η έκθεση Global and Regional M&A 2022, που εκδίδεται από τον ανεξάρτητο πάροχο δεδομένων και πληροφοριών για συγχωνεύσεις και εξαγορές Mergermarket, αναφέρει ότι το 2022 η Deloitte λειτούργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε 704 συναλλαγές συγχωνεύσεων και εξαγορών, κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα Mergermarket Financial Advisor League.