Η Δημοτική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας (Eleusis 2023) ενέκρινε τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών γραφιστικής, στρατηγικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραγωγής περιεχομένου στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) για τις ανάγκες της προβολής του έργου και των δράσεων της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Επικοινωνιακά κανάλια του έργου είναι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το internet. Ειδικότερα αφορά: α) στη χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής λειτουργίας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (social media), β) στην παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου εταιρικής επικοινωνίας και για τις καλλιτεχνικές δράσεις για κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γ) σε γραφιστικές υπηρεσίες για έντυπη διαφήμιση και διαφήμιση εξωτερικού χώρου εταιρικής επικοινωνίας και επικοινωνίας καλλιτεχνικών δράσεων.

Η συνολική προϋπολογισθείσα αξία της σύμβασης ανέρχεται μέχρι του ποσού των 245.520 ευρώ. Ο διαγωνισμός αναμένεται να προκηρυχθεί σύντομα.