Η Miele Hellas, εταιρεία στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, βραβεύτηκε στα Sports Marketing Awards, για τη Χορηγία και παρουσία της στη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού του Navarino Challenge 2022.

Η Miele Hellas απέσπασε τη Χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Best Sponsorship Platform for Brand/Sponsor Engagement & Activation» για την παρουσία της στο 3ημερο και τη 360ο εμπειρία Miele που παρείχε στους συμμετέχοντες.

Η Miele συμμετείχε στη διοργάνωση με παρουσία ενεργών συσκευών, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να γνωρίσει τις λειτουργίες τους αλλά και premium εμπειρίες, όπως η δοκιμή κρασιών στην ιδανική θερμοκρασία, από τον συντηρητή κρασιών Miele.

Επιπλέον, η εταιρεία συμμετείχε στη διοργάνωση και ως χορηγός του Ημιμαραθωνίου αλλά και όλων των αγώνων τένις.Τέλος, ο Θάνος Κυριαζής, Managing Director της Miele Hellas βράβευσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Liverpool FC, Κώστα Τσιμίκα και τον CEO της Prosport, Πασχάλη Τουντούρη, που εκπροσώπησε τον αθλητή, ενώ συσκευές Miele που παρουσιάστηκαν σε χώρους της διοργάνωσης δόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.