Στο 2ο Συνέδριο Γυναικών με θέμα «Σύγχρονες Γυναίκες // Πετυχημένες Managers» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου στο ΕΒΕΑ, υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ, Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, ΕΓΕ και Ελλα-Δικά Μας, 12 διακεκριμένες Ελληνίδες στο επιχειρείν έλαβαν τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και η Εύα Αγγελίδη, Πρόεδρος της ΣΟΛ Crowe.

Με την παραλαβή του βραβείου της η Ε. Αγγελίδη μίλησε για την πορεία της σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον και ένα επάγγελμα, που υπήρξε για πολλά χρόνια ανδροκρατούμενο και με πολλές απαιτήσεις.

«Η αναγνώριση αυτή είναι πολύ σημαντική τόσο για εμένα προσωπικά ως γυναίκα και ως επαγγελματίας, αλλά και για τον συμβολικό της χαρακτήρα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ίδια. Σημειώνεται πως στο συνέδριο έδωσαν το «παρών» οι Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Γιώργος Κουμουτσάκος, πρώην Υπουργός και Βουλευτής Βορείου τομέα Αθηνών.