Η Advertary δραστηριοποιείται και στη διαχείριση πολιτικών προσώπων, στη χάραξη στρατηγικής επικοινωνίας, στη διαχείριση προφίλ κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην παροχή συμβουλών επικοινωνίας που στόχο πάντοτε έχουν τη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές. Δίνοντας βαρύτητα στον παραπάνω κλάδο, η εταιρεία έχει αποκτήσει πελατολόγιο δεκάδων πολιτικών προσώπων τόσο σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά ο Άγγελος Ορφανίδης, General Manager και Founder της Advertary δηλώνει ότι η προτίμηση των πολιτικών προσώπων προς την εταιρεία έγκειται στο γεγονός ότι «η ομάδα της εταιρείας έχει πάθος για την επικοινωνία και το personal branding και με μεράκι δουλεύει για να φέρει νέες ιδέες και πρακτικές στο political marketing των ατόμων που διαχειρίζεται καθημερινά».

Η πολιτική επικοινωνία είναι ένας τομέας που μεταβάλλεται συνεχώς, και οι επαγγελματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν προεκλογικές καμπάνιες είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο πρέπει να έχουν ετοιμότητα και επιμονή και παράλληλα να έχουν σφαιρικές γνώσεις τόσο για τον πολιτικό χώρο όσο και για τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις.

Κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες είναι η ομάδα της Advertary, η οποία αποτελείται από νέα άτομα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με σπουδές στον τομέα της Επικοινωνίας και εμπειρία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και του Marketing.