Η Stoiximan αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο έως και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, θα ονομάζεται Stoiximan Super League.

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Super League με τη Stoiximan πραγματοποιήθηκε χθες, από την αναπληρώτρια πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου και τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Αντιπρόεδρο της Stoiximan, όπου παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο της συνεργασίας, το οποίο πέρα από την ονοματοδοσία του επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, περιλαμβάνει και κοινές πρωτοβουλίες για την εμπειρία του φιλάθλου, καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Η Κ. Κοξένογλου, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της χορηγικής συνεργασίας, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Η Κεντρική Χορηγία της Stoiximan, πέρα από την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας πλειάδας κοινωνικών πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας».