Η Sherpa Society ξεκινά συνεργασία με τον Μάριο Γιαννάκου, αθλητή υπεραποστάσεων, εξερευνητή και ομιλητή παρακίνησης, ο οποίος εντάσσεται ως επίτιμο μέλος στο διεθνές δίκτυο της εταιρείας.

Η Sherpa Society συμβάλει στην υλοποίηση των επιχειρηματικών στόχων των εταιρειών, παρέχοντας εξειδικευμένη εκπαίδευση και συμβουλευτική. Οι δύο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να παρακινούν και να καθοδηγούν τις εταιρείες στην υπερκέραση των καθημερινών εμποδίων, καθώς και στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Παράλληλα, αμφότεροι προχωρούν στον σχεδιασμό καινοτόμων πρωτοβουλιών που θα εκπροσωπεί ο Μάριος Γιαννάκου.

Ο Ντάνος Τσάκαλος, Co-Founder της Sherpa Society, δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Το προφίλ του Μάριου Γιαννάκου ταιριάζει απόλυτα με την αποστολή, το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία μας. Το πάθος και η ενέργεια που επενδύει προς τη βελτίωση, την πρόοδο και την επίτευξη υψηλότερων στόχων που θέτει διαρκώς, είναι ένα παράλληλο ταξίδι με την πορεία της δικής μας ομάδας ανθρώπων προς την επιχειρηματική αριστεία».