Καθήκοντα Συμβούλου Αειφορίας για λογαριασμό της OneTeam, αναλαμβάνει η Μαργαρίτα Καραβασίλη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης. Η Μαργαρίτα Καραβασίλη επί 28 έτη εργάστηκε ως Μόνιμος υπάλληλος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ), διετέλεσε Ακόλουθος Περιβάλλοντος στη ΜΕΑ και Πρόεδρος της Ομάδας «Περιβάλλον» του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας (1ο εξάμηνο 2003) και στη συνέχεια η πρώτη Γενική Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος, επικεφαλής της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, την οποία και συγκρότησε.

Το 2009 επιλέχθηκε με την διαδικασία του opengov στη θέση της Ειδικής Γραμματέως Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο νεοσύστατο ΥΠΕΚΑ. Υπήρξε επιστημονική Σύμβουλος του Διεθνούς Προγράμματος Εργασίας για την Αρχιτεκτονική & ΑΠΕ της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA-ARES) από το 2006 έως πρόσφατα, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την πολιτικής εξοικονόμησης ενέργειας, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών E4UROPAN, μέλος Επιστημονικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ), αλλά και του Εθελοντικού οργανισμού Ecocity, του οποίου υπήρξε για ένα διάστημα Πρόεδρος και σήμερα μέλος του ΔΣ.

Η προσθήκη της στο δυναμικό της OneTeam αποτελεί, όπως επισημαίνεται, επιστέγασμα του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας που αποσκοπεί στην ανάπτυξη και παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών στα πεδία αειφόρου ανάπτυξης, εταιρικής βιωσιμότητας και κριτηρίων ESG, μέσω της αξιοποίησης των βέλτιστων επιστημονικών εργαλείων και μεθόδων.