Μια ακόμη διάκριση απέσπασε για 6η συνεχή χρονιά ο όμιλος Καράτζη, ο οποίος αναδείχθηκε «True Leader» στη 12η απονομή των βραβείων του ομίλου εταιρειών Icap για το 2021. «Το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την πορεία του ως ηγέτιδα επιχείρηση στην εγχώρια αγορά, συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική διαδρομή του ομίλου στον κλάδο του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και του ΣΕΒ, διέκρινε ανάμεσα σε 30.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού, τις 59 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Αντώνιος Καράτζης, ανέφερε: «Ο όμιλος Καράτζη παραμένει πιστός στις διαχρονικές αξίες και τη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζουν, με καινούργιες ανεξάρτητες επιχειρηματικές και επενδυτικές κινήσεις, που ενισχύουν την παρουσία του στον κλάδο της βιομηχανίας και της ενέργειας, καθώς και στους τομείς της αεροπλοΐας, της ακτοπλοΐα και της φιλοξενίας».