Μέχρι και τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους στα Promotional Marketing Awards, τα οποία διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Events. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει γνωρίσει ήδη πολύ μεγάλη αποδοχή από την αγορά, με πολλά στελέχη να χαιρετούν την όλη πρωτοβουλία ως πολύ σημαντική για την ανάδειξη του promotional marketing στη χώρα μας.

Μέσα από τη συμμετοχή τους, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν και τις κορυφαίες διακρίσεις που είναι τα βραβεία Platinum, τα οποία δίνονται στην υποψηφιότητα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανά ενότητα, αλλά και τους τίτλους της χρονιάς που είναι Promotional Marketing Agency of the Year και Promotional Marketing Brand of the Year. Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν 27 εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη επιχειρήσεων και Πρόεδρος είναι ο Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής, Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής MSc in Marketing Analytics και Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Στο site των βραβείων www.promotionalmarketingawards.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν τις κατηγορίες, να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, αλλά και να δουν τα μέλη της επιτροπής, καθώς και δηλώσεις τους σχετικά με τα βραβεία. Τα Promotional Marketing Awards διοργανώνονται με την Επιστημονική Υποστήριξη του Εργαστηρίου Marketing, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.