Το Ινστιτούτο «Top Employers» ανέδειξε την NN Hellas ως Κορυφαίο Εργοδότη 2023 για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η πιστοποίηση Top Employer, αναγνωρίζει οργανισμούς που δίνουν προτεραιότητα στους ανθρώπους τους, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης καινοτόμων πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού. Η αξιολόγηση και η πιστοποίηση των υποψηφίων εταιρειών, ολοκληρώνεται μέσα από μια σειρά ελέγχων και αντικειμενικών κριτηρίων.

Η NN Hellas αποτελεί τη μοναδική, όπως επισημαίνεται, ασφαλιστική εταιρεία στην ελληνική αγορά, που κερδίζει τη διάκριση αυτή, για συνεχόμενα πέντε χρόνια. Η Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, σημείωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά, είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή που αντικατοπτρίζει τα όσα έχουμε πετύχει στην NN Hellas.

Φέτος, μετά από τη συνένωση με τη NN Hellas II (πρώην MetLife), μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας, παρέχοντας άριστες εργασιακές συνθήκες, φροντίζοντας όσα έχουν πραγματικά σημασία για τον καθένα από εμάς». Ο όμιλος ΝΝ έλαβε αντίστοιχη πιστοποίηση για 9 ακόμη χώρες.