Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σαπουνιών και ξενοδοχειακών καλλυντικών στην Ευρώπη, κατέγραψε ισχυρή ανάπτυξη για το 2022, με τον κύκλο εργασιών να παρουσιάζει αύξηση 29% και τις πωλήσεις να διαμορφώνονται σε 70,8 εκατ. ευρώ έναντι 54,8 εκατ. ευρώ το 2021.

Η αξία των εξαγωγών για την Παπουτσάνης ανήλθε σε 46,4 εκατ. ευρώ και αντιπροσωπεύει το 66% του συνολικού κύκλου εργασιών, παρουσιάζοντας ανάπτυξη κατά 36%. Η ανάπτυξη στον κύκλο εργασιών αποδίδεται στη θετική πορεία που σημείωσαν και οι τέσσερις κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Ο Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, σχολίασε: «Για έβδομη συνεχή χρονιά, στην Παπουτσάνης καταγράφουμε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους που είχαμε θέσει κατά το προηγούμενο έτος. Και το 2022, παρά τις δυσχερείς συνθήκες, πετύχαμε ισχυρή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης, ενώ με την απόκτηση της Σαπωνοποιίας Αρκάδι ενδυναμώνουμε περαιτέρω το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και την παρουσία μας στην ελληνική αγορά».