Μία νέα διάκριση έλαβε η Edenred, καθώς η Μαρία Βερούχη, Διευθύντρια Marketing και Customer Experience της εταιρείας στην Ελλάδα, αναδείχθηκε «Marketing Manager of the Year 2022» από τον θεσμό Manager of the Year.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μετά την ενδελεχή αξιολόγηση από τα 42 στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που αποτελούσαν την κριτική επιτροπή. Οι φετινοί υποψήφιοι εκτείνονταν από ένα διευρυμένο φάσμα ελληνικών πολυεθνικών εταιρειών και από διαφορετικές βαθμίδες.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη βράβευση αυτή και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους συναδέλφους από κάθε κλάδο της αγοράς. Με την ευχή η γυναικεία εκπροσώπηση να ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων και η γυναικεία ενδυνάμωση, σε κάθε βαθμίδα, να αποτελέσει προτεραιότητα για όλους τους οργανισμούς. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στην ομάδα μου που της οφείλω πάρα πολλά και στην Edenred συνολικά», δήλωσε η Μαρία Βερούχη.