Η Septona, με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και σε συνεργασία με το Make a Wish, αυτή την εορταστική περίοδο «δίνει δύναμη στην ευχή στηρίζοντας τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα».

Η εταιρεία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Φροντίζουμε Ήρωες», ενώνει το ελληνικό λιανεμπόριο και κορυφώνει και αυτή την εορταστική περίοδο τις πρωτοβουλίες συνεισφοράς της, στηρίζοντας ήρωες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Το όραμα προσφοράς και φροντίδας που χαρακτηρίζει τη Septona αποτυπώνεται στο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, στο οποίο ξεδιπλώνεται η φιλοσοφία της πρωτοβουλίας.

Ο μικρός πρωταγωνιστής τριγυρνά σε ένα νοσοκομείο και αναρωτιέται: «Τι έχει εδώ πίσω;», «Τα σύννεφα πού πάνε;», «Ακούγομαι;», «Πότε θα γυρίσω σπίτι μου;». Το σποτ καταλήγει στο μήνυμα «Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα». Αυτή την εορταστική περίοδο, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, έχουν όλοι την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Septona, να συμβάλλουν στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).