Στη TheFutureCats ανέθεσε ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» για τη φετινή χρονιά, σημαντικά κομμάτια της διοργάνωσης, επικοινωνίας και παραγωγής του διαγωνισμού Trophy-Τροφή Challenge 2022. Αρχικά, η TheFutureCats σχεδίασε το concept σύμφωνα με το οποίο έγιναν τα δημιουργικά και τα κείμενα της οργανικής παρουσίασης στα social media για την επικοινωνία του διαγωνισμού το 2022.

Επιπλέον, το social media content που δημιουργήθηκε ακολούθησε ένα συγκεκριμένο storytelling από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, με αντίστοιχα εικαστικά που επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα των TheFutureCats. Ο αρχικός στόχος ήταν η προσέλκυση startups και ομάδων οι οποίες θα διαγωνίζονταν στο Trophy-Τροφή Challenge 22, και για αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν Google & social καμπάνιες επικοινωνίας.

Στην πορεία και ενόψει του τελικού, η TheFutureCats σχεδίασε και υλοποίησε καμπάνιες προσέλκυσης του κοινού, το οποίο θα παρακολουθούσε ζωντανά, με φυσική παρουσία, το live event στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Τέλος, η TheFutureCats ανέλαβε την επιμέλεια της εκδήλωσης, όπως το branding του χώρου, την παραγωγή του hybrid event, τη σκηνοθεσία, καθώς και την υλοποίηση της αναμετάδοσης μέσω YouTube σε branded interface, με ταυτόχρονη επιμέλεια της εκδήλωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού.