Την είσοδό της στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε, το δ΄ τρίμηνο του 2022, η Bath & Body Works με e-shop, ενώ σχεδιάζει να ανοίξει άμεσα και τα πρώτα φυσικά της καταστήματα. Στο πλαίσιο αυτό, η DigitalWise επιλέχθηκε από την Amarla για την ανάπτυξη καμπάνιας δημοσίων σχέσεων, για το δ΄ τρίμηνο 2022 και α΄ τρίμηνο 2023.

Η επικοινωνία θα υποστηριχθεί με PR, influencers και OOH activities. Με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand στη χώρα, η Amarla σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά στην digital διαφήμιση, τις καμπάνιες SoMe και influencers, OOH activations, ενώ εξετάζονται η πιθανή παρουσία της σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η Bath & Body Works είναι εταιρεία λιανικού εμπορίου, προσφέροντας ένα εύρος αποκλειστικών αρωμάτων για το σώμα και το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων συλλογών fine fragrance mists, λοσιόν σώματος και κρεμών σώματος, κεριών, αρωματικών συσκευών για το σπίτι και υγρών σαπουνιών χεριών. Σήμερα, τα αρωματικά προϊόντα του brand διατίθενται σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα λιανικής Bath & Body Works και White Barn σε όλον τον κόσμο, καθώς και στο διαδίκτυο.