Με κεντρικό μήνυμα «The Power of Everyone» ολοκληρώθηκε το DEI Leadership Conference της KPMG στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».

Tο συνέδριο έφερε σε επαφή top στελέχη, thought leaders αλλά και ανθρώπους – ήρωες από πολλούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητας, οι οποίοι μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματά τους ανέδειξαν τα σημαντικά θέματα της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης, παρουσιάζοντας τις παγκόσμιες τάσεις και νέες ιδέες πάνω σε αυτά, αλλά και ευαισθητοποιώντας την επιχειρηματική κοινότητα στην ανάγκη για συνεχή συζήτηση, εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το συνέδριο ξεκίνησε με τη Μαριλένα Παππά, Events Coordinator της KPMG στην Ελλάδα, να καλωσορίζει τους συνέδρους θέτοντας το ερώτημα «Πόσο φιλική είναι η χώρα μας στη διαφορετικότητα;». Το συνέδριο συνέχισε με χαιρετισμό από την Πέγκυ Βελλιώτου, Partner & Head of People, Consulting, KPMG στην Ελλάδα, η οποία επισήμανε ότι «πρέπει να φέρουμε στα φώτα της δημοσιότητας και να μπορέσουμε να κάνει ο καθένας ότι μπορεί από το χώρο που του αναλογεί αλλά βέβαια και με την αντίστοιχη θεσμική υποστήριξη».

Το συνέδριο περιλάμβανε σειρά από fireside chat discussions μεταξύ στελεχών της KPMG και ομιλητών από χώρους όπως αθλητισμός, τέχνες, ψυχολογία, επιχειρείν, ενώ παρουσιάστηκαν και ευρήματα έρευνας που διεξάχθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου.