H Act&React διοργάνωσε το πρώτο media event της Drunk Elephant στην Ελλάδα. Με αφορμή το νέο της λανσάρισμα, η Drunk Elephant καλωσόρισε δημοσιογράφους, beauty editors και influencers την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο TwentyOne Restaurant & Bar, στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, «πρωταγωνιστής» του PR event ήταν το νέο Ceramighty AF Eye Balm. Πρόκειται για ένα βάλσαμο ματιών βαθιάς αναπλήρωσης με ενισχυτικά κηραμίδια και φυτικά έλαια πλούσια σε ωμέγα που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, επαναφέρει την ελαστικότητα και μειώνει τα σημάδια κόπωσης, όπως επισημαίνεται.

Οι καλεσμένοι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά Μέσα, celebrities και influencers είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τo νέο Ceramighty AF Eye Balm, καθώς και άλλα προϊόντα της Drunk Elephant.

Κατά την παρουσίαση, η Ελέσα Καραμανλή, Retail Manager, μοιράστηκε με τους καλεσμένους τα μυστικά της σύνθεσης του νέου Ceramighty AF Eye Balm. Τα welcome cocktails ακολούθησαν χρωματικά τις λιλά αποχρώσεις του νέου προϊόντος, ενώ η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με γεύμα.