Έξι ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν φέτος τα Growth Awards 2022, τα οποία απένειμαν η Eurobank και η Grant Thornton. Ο θεσμός των Growth Awards, για 6η χρονιά, ανάδειξε επιχειρήσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη μας, έχοντας ως γνώμονα τη δυναμική ανάπτυξη, την έρευνα & καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ψηφιακή εξέλιξη, την υιοθέτηση σύγχρονης προσέγγισης ESG (Environmental, Social & Governance) και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Οι 6 επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι: Δυναμική Ανάπτυξη – Rafarm, Έρευνα & Καινοτομία – Pharmathen, Εξωστρέφεια – Κρόνος ΑΕ, Ψηφιακή Εξέλιξη – Teleperformance Greece, Environmental, Social & Governance (ΕSG) – Quest Συμμετοχών, Start-up / Scale-up – TileDB. Η επιλογή των νικητών πραγματοποιήθηκε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2022, στην οποία προεδρεύουν από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, Γεώργιος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλειος Καζάς.

Η επιλογή γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με γνώμονα βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρίνα Χατσόπουλος, Πρόεδρο του ΔΣ της Levitronix Technologies και του Ελληνικού Δικτύου Καινοτομίας, και μέλος της Επιτροπής Επισκέψεων Μηχανολόγων Μηχανικών του MIT Corporation.