Με ποσοστό 13,4% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο «Mega Γεγονότα» του Mega ανέβηκε στην πρώτη θέση από όλα τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, όπως επισημαίνει ανακοίνωση του σταθμού.

Με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το Κεντρικό Δελτίο «Mega Γεγονότα» παρακολούθησαν τον Οκτώβριο 446.405 τηλεθεατές. Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι ειδήσεις του Mega συνεχίζουν να κρατούν ψηλά την απήχησή τους στους τηλεθεατές και να αυξάνουν τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού στο σύνολο του κοινού σημείωσαν άνοδο 9,4 ποσοστιαίων μονάδων, από τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριος 2022).

Παράλληλα, πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε και το μεσημβρινό δελτίο «Mega Γεγονότα» τον Οκτώβριο με ποσοστό 12,2%. Με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στην παρουσίαση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και την Μαριλένα Γεραντώνη το Σαββατοκύριακο, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κατοχύρωσε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, έναντι όλων των μεσημβρινών δελτίων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τον Οκτώβριο (1/10/2022—30/10/2022).