Το Project Agora επανασχεδίασε πρόσφατα τα κοινά στόχευσης που προσφέρει στους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας μια σειρά από αναβαθμίσεις στις contextual δυνατότητες που είχαν προηγηθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το νέο offering χρησιμοποιεί την best-in-class contextual τεχνολογία της Oracle Grapeshot και περιλαμβάνει 20 pre-defined segments. Τα segments αυτά καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεματολογίας, όπως αυτοκίνητο, εκπαίδευση, business, μόδα, τεχνολογία, υγιεινή ζωή κ.ά. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για δημιουργία custom κοινών με keywords.

Τα νέα κοινά δίνουν στα brands τη δυνατότητα να στοχεύουν τους χρήστες, όχι πια με δημογραφικά χαρακτηριστικά και το ιστορικό περιήγησης, αλλά το είδος του περιεχομένου που καταναλώνουν τη δεδομένη στιγμή. Επιπλέον, «ξεκλειδώνει» κοινά στα οποία δεν θα μπορούσαν να φτάσουν χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές μεθόδους στόχευσης ή μόνο καμπάνιες στα social media.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το νέο targeting offering είναι future-proof, καθώς στο προσεχές μέλλον δεν θα υπάρχει πια η δυνατότητα στόχευσης με βάση τα cookies και σέβεται απόλυτα την ιδιωτικότητα των χρηστών.